Tilbud!

Epic Anthem Aqua Teal Kabinekuffert

Original price was: 1.199 kr..Current price is: 999 kr..

Rejs let og stilfuldt med vores Epic Anthem Aqua Teal kabinekuffert. Holdbart design, 4 hjul og integreret TSA-lås. Perfekt til din næste rejse. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110501431107184 Kategori:

Med Epic Anthem Aqua Teal Kabinekufferten kan du forene stil og robusthed, mens du udforsker verden omkring dig. Denne enestående kabinekuffert er skabt til at imponere med sit moderne design og holdbare materialer, der sikrer, at dine ejendele forbliver sikkert beskyttet på dine rejser.

Med en højde på 55 cm, en bredde på 40 cm og en dybde på 20 cm tilbyder denne kuffert rummelighed til alt det nødvendige for din rejse. Med en kapacitet på 40 liter kan du pakke dine yndlingsting til dine eventyr uden at gå på kompromis med pladsen.

Denne kabinekuffert vejer kun 2,4 kg, hvilket gør den let at transportere, så du kan gå gennem lufthavne og togstationer uden besvær. Den lette vægt komplimenteres af den høje holdbarhed, der sikrer, at din kuffert kan modstå stød og slag under dine rejser.

Farven Aqua Teal tilføjer en frisk og livlig touch til din rejsestil, og den elegante finish sikrer, at du skiller dig ud i mængden. Uanset om du er på en forretningsrejse eller på ferie, vil Epic Anthem kufferten være din pålidelige følgesvend, der passer perfekt ind i enhver rejseplan.

Så vær klar til at erobre verden med stil og selvtillid med Epic Anthem Aqua Teal Kabinekufferten. Opdag den perfekte balance mellem funktionalitet, design og holdbarhed, og tag din rejseoplevelse til nye højder med denne fantastiske kabinekuffert. Lad dine eventyr begynde med Epic Anthem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epic Anthem Aqua Teal Kabinekuffert”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.