Tilbud!

Epic Pop 6.0 Sort Kabinekuffert

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 1.104 kr..

Rejs med stil og lethed. Epic Pop 6.0-sort kabinekuffert kombinerer holdbarhed, stilfuldt design og praktisk størrelse, så du kan holde dine must-haves inden for rækkevidde under dine eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500393814721 Kategori:

Når det kommer til at bringe stil og funktionalitet sammen, er vores Epic Pop 6.0 Sort Kabinekuffert det ultimative valg for den moderne rejsende.

Med et imponerende design og en solid konstruktion er denne kabinekuffert både elegant og holdbar. Med målene 55 cm x 40 cm x 20 cm passer den nemt ind i kabinen og opfylder de fleste flyselskabers krav til størrelse. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at skulle tjekke din bagage ind.

Denne kuffert har en imponerende kapacitet på 39 liter og en vægt på kun 2,7 kg, hvilket giver dig masser af plads til alle dine nødvendigheder uden at overbelaste din rejseoplevelse. Du kan let organisere dine ejendele takket være kuffertens forskellige rum og lommer, så du altid kan finde det, du har brug for på få sekunder.

For at sikre, at dine ejendele er sikre, er kufferten udstyret med en fuldt integreret TSA-kombinationslås af højeste kvalitet. Du kan rejse til USA eller andre destinationer med ro i sindet, velvidende at dine ejendele er beskyttet mod uautoriseret adgang.

Vores Epic Pop 6.0 Sort Kabinekuffert er ikke kun et funktionelt valg, men også et stilfuldt statement. Den sorte farve giver et sofistikeret og tidløst look, der vil gøre dig til den mest trendy rejsende i lufthavnen.

Tag på eventyr og oplev verden med lethed og stil med vores Epic Pop 6.0 Sort Kabinekuffert. Uanset om du er på en forretningsrejse eller en luksusferie, er denne kuffert det perfekte rejsefølge, der vil gøre enhver rejseoplevelse episk. Så pak dine drømme, og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epic Pop 6.0 Sort Kabinekuffert”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.