Travelite Mooby Grøn Business Kabinekuffert

1.349 kr.

Rejs med stil og praktisk elegance med vores Travelite Mooby kabinekuffert. Hold styr på dine forretningsessentials på farten i denne grønne skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110501673341046 Kategori:

Den ultimative rejsepartner til den moderne forretningsmand eller -kvinde – Travelite Mooby Grøn Business Kabinekuffert. Denne stilfulde og praktiske kabinekuffert er designet til at gøre din rejseoplevelse mere behagelig og problemfri. Med sine dimensioner på 55 cm x 40 cm x 23 cm og en rummelighed på 44 L er denne kuffert perfekt til at opbevare alle dine forretnings- og personlige ejendele sikkert under dine rejser.

Travelite Mooby Grøn Business Kabinekuffert er fremstillet af ridsefast, genanvendt polypropylen, der sikrer, at din kuffert forbliver i top stand gennem mange rejser. Den har et generøst indre med effektive pakkestropper, så du nemt kan organisere og sikre dine ejendele under flytningen. Der er også en praktisk frontlomme designet specielt til din bærbare computer, så du nemt kan få adgang til den under rejsen.

Med fire dobbelthjul kan du nemt manøvrere rundt i lufthavne og hoteller uden besvær. Du vil elske den glatte rulleoplevelse og stabiliteten, som disse hjul tilbyder. Kuffertens lette vægt på kun 2,9 kg gør den nem at transportere, selv når den er fuldt pakket.

Med Travelite Mooby Grøn Business Kabinekuffert vil du ikke kun rejse stilet og organiseret, men du vil også have tillid til, at dine ejendele er godt beskyttet under hele rejsen. Gør din næste forretningsrejse eller weekendtur til en behagelig oplevelse med denne fantastiske kabinekuffert. Tag styringen over din rejse med Travelite.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Travelite Mooby Grøn Business Kabinekuffert”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.