Tilbud!

Epic Discovery Neo Sort Kabinekuffert

Original price was: 1.099 kr..Current price is: 989 kr..

Oplev en helt ny rejseoplevelse med Epic Discovery Neo Kabinekuffert – letvægtsdesign, holdbarhed og optimal opbevaring. Rejs med stil og lethed.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500233714029 Kategori:

Tag med på en episk opdagelsesrejse med vores Epic Discovery Neo Sort Kabinekuffert. Denne kuffert er ikke kun et almindeligt rejsetilbehør – den er din trofaste følgesvend, der giver dig frihed og bekvemmelighed på dine eventyr.

Med målene 55 cm i højden, 40 cm i bredden og 20 cm i dybden er Epic Discovery Neo den perfekte størrelse til at blive godkendt som kabinebagage på de fleste flyselskaber. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at vente ved bagagebåndet, for denne kuffert er klar til at holde dig i gang.

Denne opdaterede version af EPIC’s populære Softcase har gennemgået en ny og forbedret designproces. Det betyder, at den er endnu mere holdbar og mere stilfuld end nogensinde før. Uanset om du skal på forretningsrejse eller en spændende ferie, er du sikret en imponerende kuffert, der holder sig i topform hele vejen.

Epic Discovery Neo Sort Kabinekuffert er ikke kun funktionel, den er også praktisk med sin vægt på kun 2,3 kg. Du kan fylde den med alt det, du har brug for, uden at blive bekymret for overvægt. Med en kapacitet på 40-45 liter giver kufferten mulighed for at organisere og opbevare dine ejendele effektivt.

Tag kontrol over dine rejseoplevelser med Epic Discovery Neo Sort Kabinekuffert. Lad det moderne design og den holdbare konstruktion give dig tillid til at være modig og udforske, mens du nyder den ultimative komfort og stil. Uanset hvor du går hen, vil denne kuffert være sammen med dig på hvert skridt og tilføje en ekstra dimension af eventyr til dine rejser.

Hop ombord på din næste rejse med Epic Discovery Neo Sort Kabinekuffert og oplev den absolutte frihed og bekvemmelighed, der vil tage dit eventyr til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epic Discovery Neo Sort Kabinekuffert”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.