Tilbud!

Epic Phantom SL Sort Kabinekuffert

Original price was: 1.499 kr..Current price is: 849 kr..

Rejs i stil og elegance med vores Epic Phantom SL Sort Kabinekuffert. Den er letvægtig, holdbar og ekstra sikker – din perfekte rejseledsager.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500929735708 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores unikke og fantastiske Epic Phantom SL Sort Kabinekuffert. Denne kuffert er skabt til eventyrlystne sjæle, som ønsker både stil og funktionalitet.

Med en højde på 55 cm, bredde på 40 cm og dybde på 20 cm er denne kabinekuffert den ideelle følgesvend på dine rejser. Med et rumfang på 37 L har du rigelig plads til at pakke alt det nødvendige til din tur, uden at skulle gå på kompromis med dit tøjvalg.

Denne kuffert vejer kun 2.2 kg, hvilket gør den let at manøvrere rundt med på både lufthavne og gader. Den er fremstillet med vores innovative Airspeed DualTRAK hjulsystem, der giver dig en forbedret og smidig køreoplevelse. Du vil mærke, hvordan kufferten glider ubesværet ved din side, uanset hvor du skal hen.

Vi har gjort ekstra meget ud af detaljerne ved denne kabinekuffert. Denne SL version er endnu mere forbedret og raffineret i forhold til dens populære forløber. Vi har haft fokus på både design og funktionalitet for at skabe en kuffert, der lever op til dine forventninger.

Tag på eventyr med vores Epic Phantom SL Sort Kabinekuffert og lad den være din trofaste rejsekammerat. Den vil ikke blot transportere dine ejendele sikkert, men også tilføje et strejf af elegance til dine rejseoplevelser.

Bestil din Epic Phantom SL Sort Kabinekuffert i dag og forbered dig på at opleve verden på en helt ny måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epic Phantom SL Sort Kabinekuffert”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.